maanantai 12. huhtikuuta 2010

Saispa syärä kuarmasta

Sarat tanskalaasen kaliatehtahan tyäntekijät ja autokuskit rupes lakkohon ku tuli kialto tyäaikana nauttia taloon tekemää liäntä. Kyllä tuallaasen ikiaikaasen erun hävittäminen risoos ketä hyvänsä. Autokuskiilla varsinkin on tekeminen opetella ajamahan selevin päin, jos on aina ollu huurretta klasiis.

Piäni Pelekia teköö 21 prossaa koko maailiman kaliasta. Täälä tuallaanen pöyristyttävä kuarmastasyäntikialto mullistaas yhteiskunnan rauhan. Kialto olis varmahan katastrofaalisempi ku öliyn loppuminen. Täs joku aika sitte kaliantekijät lakkooli ja kapakoottijat joutuu härisnänsä tilaamahan myytävää ympäri maailimaa.

Yllätys yllätys. Yks teheras on ollu kaliavapaa tyaikana jo viistoista vuatta. Toises voi huitaasta pissen huivihin joka paussilla. Paris saa pari kolome syännin aikana ja yks teheras ilimoottaa notta jääkaappi on aina täynnä, olokaa hyvät ja ottakaa. Tehtahia on satoja, notta kaikellaasia tapoja tiätysti mahtuu porukkahan.

Poliisiilla on kans varmahan omat panimonsa. Voi niillä tiätysti olla ostetut evähäkki. Tuli vaan miälehen, ku ne toikkaroottoo kailiapäis kaikellaasta. Ja mitä isoompi poliisipomo sitä surkiempia touhuja ne saa äntihin.

2 kommenttia:

Hanneles bokparadis kirjoitti...

tumma kalja on hyvää

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Tykkään lagerista enämpi.