tiistai 2. kesäkuuta 2009

Enkeli on

Oon tuhurannu taas valokuva- aihehen räpsääsemälle pikkuusen sinne päin. Täs kuvas on enkeli kirkon seinäs. Se pyllistää ahteriansa parin saran meeterin pääs olovaa toisen heimolaasten kirkkua kohoren.

Kuva vois olla vaikka Pässimmäen bulevardilta, muttei oo kirkkoja siälä. Tämon Brnosta parisen vuatta sitte huitaastu. Sanoma on kuulemma huanon kuvan osoottama; toisen virren veisaajillen.

Multa loppuu jostaki syystä sontasioonin lukuoikeus. Ny oo heppoosten juarulehtien varas Suamen asioos. Täältä voin sentähären ostaa viälä sellaasen aviisin ku itte haluan. Varmahan saisin sen siioninki, muttoon ny lakos sitä kohoren.

Tosi palio mua kiinnostaa jonkun hunk -tanssijan ja kummitissin elämisen vaikeus. Leena tai joku toinen saattoo olla Hajlliksen miälireppana.

Keskisen Vesakin viälä hukkas miälitiättynsä johonku soosihin. Katrihelenasta uskon kaikki. Soon pirtiä ja varmahan myänteenenki. Siitei voi teherä uutisankkoja.

Meria teköö tarinoota ja kansa syää niitä. Eruskuntavaaliista ei oo mitää kirioottettavaa, ku isoo porukka eherokkahista on vähän väli tutkintavankeures sotkujensa tähären. Tällääses hunk -huumas varmahan sipistähän johonaki Natohon liittymisestä. Ny ku on huamio toisahaltaanen, on hyvä aika kiriootella sopimuksia ala.

Mitä sitte ku on liitytty? Ei mitää. Koirat haukkuu ja karavaani kulukoo. Om muutoosta Naton päämaja vaihtamas tiän toiselle pualelle. On pikkuusta suurempi kylä lyäty mäsäksi konttuurin tiältä. Ei pääse tavallisilla evähillä syätetyt lähimaillekkaa tyämaata. Verkkoairan välistä vaan näkyy, notton palio piuhoja laitettavana maanaluusehen.

Varmahan pian putiini ja opama heittelöö valokaapeliilla toisillensa hyvän yän pusuja. Ja miksei tarukin. Tarushan on viähätysvoimaa kummallekin herrallen. Ulunäön pualesta sen luulis olovan hyvä kokkikin.

Ei kommentteja: