maanantai 2. heinäkuuta 2012

tuahtuusin mäki

Tipitii, tipitii -laulajan ex äijä on kääriintyny tuahahen, kun jonku Sastamalan kylä ei huamioonu kirijaaliaa pressan reissulla. Voi olla, notta Sakke ja Panu on joskus lipittäny ohoraliäntä saman pöyrän äärers.

Siitä mullei oo tiatua, notta sanooko palavelija sen pöyrän lähtevän pihallen. Voi olla, notta indiviuellit ystäjät mainaasi, notta Ikeastahan näitä saa rahalalla, pöytiä. Ei hätä oo tämän näköönen.

Vaikka se Panu viittii vinkua julukisuures tuskahan asti, kannustan ny se miälipirestä. On palio kuntien ja kaupunkien hallinnos olevia bossia, jokka haluaa omia  merkkihenkilön viaraalun iliman minkäänlaasta tiatua kynttilän matkantarkootusta.

Jotta mä ensi, mitäs sä täälä teet, eikössulla oo duunipäivä??? ?Ev voi mitää, ku satun tääläki näkemähän hyllyyntymistä. Joku aika taapperi luaviin Brysselin karulla. Mua vastahan tuli harmaahapsinen heraassmiäs ja sen reunas joku maalattu lady seleiitti herralle ummet ja lammet. Kun tultihin kohoren, se leiri lykkäs kyynärpäällänsä mut karulle autojen sekahan. Oli tuuria, nottei mikää maansistoauto keriinny tallaamahan mun tassuani.

Elämä on.

Ei kommentteja: