tiistai 3. heinäkuuta 2012

Iliman armahrusta

Täkäläänen natsiporukka haluaas kaikki ulukomaanelävät täältä hevon kuusehen. Törkiäs mainokses Igor S murtovaraas saa häipyä tästä maasta iliman armahrusta, huumeskauppias Malik G saa saman kohtalon, ja rosvolle  ja lapsenraiskaajalle lyärähän eheroton elinkautinen. Vaalimainokses.

Kuntavaalit olis mullekki ja entiselle akalleni avoomia.. Sev verran ollahan höpsistiä, nottei viälä tiäretä mihinä ollahan äänestyspäivänä. Jos oltaaski kotona, eikä käytääsi äänestämäs, valtio sakottaas meitä kansalaastottelemattomuuren tähären. Mutta ku ei ilimootettu äänestäjiksi, on sakon uhka pois.

Jos mä äänestääsin, niin tiätysti nuata nationalistia. Noon niin mukavia, ku nei voi käyrä kaikis kaupooskaa, ku niis on niin palio ulukomaalaasia asikaasia. On täs törkypualuehes yks espanjalaanen ladykin naapurikunnan valtuustos. Sitäpaitti mua tai exääni ei lueta ulukomaalaasiksi. Soon kyllä imes.

Pitää olla päivettyny nahka ja kiharaanen kaali, ennenku on ulukomaalaanen. On se tiätysti erikoosta, notta ulukomaalaaset valloottaa yli pualet sellipaikoosta, vaikka niitei oo ku muutama prossa väestöstä. Onhan tämä sellaanen hyvinvointivaltio, notta voi mennä päiväsyrännä kauppahan pyssyn kans ostoksille, vaikkei olisi taskuus ekun ekua.

Sikäli kyllä ymmärränki äiteeni sukunimen nimisen pualuehen uhusmisen. Oom mäki joskus kussu puutarhahan, mutten oo tiätääkseni loukannu sillä kenenkään elinoloja. Joku helevetin paikallinen rakki kyllä yritti syärä mun korvani. Oli se niin sekaanen tappelu kyllä, notten tiärä vaikka olis mun oma koirani öörahani havartanu.

1 kommentti:

Anne-Riitta Laukka-aho, ArtBox kirjoitti...

Herra isä!

Noi suin juttus. Ja sekin vielä että Ilomantsissa on jo 17 astetta lämmintä.

Tv Anne-Riitta