tiistai 3. heinäkuuta 2012

pallotelli

Mikäs ihime se ny on, notta ilalialaanen potkupallokunkku hävis kymmeneksi tunniksi karoksihin johonaki kävyntuatovaltios. Saattoo ottaa naamat, muttei halunnu näyttää asiaa julukisuures. Kyllä munki ottaas kaalihin, notten oo osunu palloni kans johonku häkkihin.Tosi kovaa.

Soon vain niin, notta kukaa ei oo huipu-urheelija, jokei oo jollaki lailla erikoonen. Eituu musiikin vispaajia tavallisista polokujen tallaajista. Nynnyt ei varmahan osaa ajaa rallia tai  f ykköstä.

Joku pallotelli lähti ryyppämähän lähtömalioja, luultavasti. Mitä sitte. Salas se halus olla, nottei keltaanen leheristö puserra siitä ruikkuja pihalle. Jos oon joku ruiskumaalari tai rokkipaappa, mä saan teherä töitä juavuksis tai ainaki olla siinä olotilas vapahallani.

Voi olla, notta makaroonien kautsi on sanonu, notton viini maataloustuates, eikä mitää suuhun pantavaa pilaantunutta mehua. Oli sankari kuulemma  selevinny Rooman konehesehen. Mitä ihimeellistä siinä sitte oli. Palio oli pönkääjiä kiukkuuselle potkijallen. Mitä helevetin väliä siinä ny sitte oli, jos oma tasapaino yritti vaakasuarahan olemuksehen. Kunkulla.

1 kommentti:

kaisa jouppi kirjoitti...

Joo, emmäkää kauhiasti imehtele, jos joku potkupalloolija on johonaki 10 tuntia.
Vaikkei se palloolija taira ihan kukatahansa ollakkaa.
Pitääs oikeen kysäästä meirän häjyltä poijjalta enämpi tiatua, ku moon ny ilimeesen varmahan missannu jotain tärkiää.
(Häjy poika on meirän likanpoika).

Mutta nythän sitte seleviää tunninpäästä (kello kymmenen meirän leveysasteella ja riagrammiilla) mihinä pimennos tätä maapallua on piretty viimmeeset milijartit vuaret.
Kuinkahan mä ny asiani ilimaasisin, eli kuinka sun mummiälestä kannattaas kyseessäolovan asian kohorata?
No, mä sanon, jotta oo yhtä riittinen tähän hiukkasehen, jokon ny kaikkien yllätykses löyretty ja hyväksi havaattu, ku oot kaikkehen muuhunki! :D