keskiviikko 16. syyskuuta 2009

orotettua

Laitan tämän luukkuni ny hitahalle vaihtehellen. Siirryn postiloota kirianpitohon. Ny näin toistaaseksi.

8 kommenttia:

Arjaanneli kirjoitti...

Ja tää tarkottaa jotta mitä?

Arja kirjoitti...

Mitä ihmettiä?

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Moon kyllääntyny ny justihin tällä palstalla molokottamisehen. Ihimisellä pitää olla kehittynehempi konsti kuliaalla ku tämä. Sitä ny kattelen ittelleni. Jonsei korvaavaa löyry, pirän turpani kiinni. Em mee ainakaan kylälle tappelemahan.

irene kirjoitti...

Mikäs vika se täs kuliaalemises ny sitten on ? Ja sehän on hyvä, jottet mee kylälle tappelemahan, kun mun nähäräkseni siihen ei oo mitään syytä. Mä en ny kyllä ymmärrä, mikä se kehittynehemopi tapa vois olla, ku tämä omana ittenänsä olo, millä säkin lokillas oot esiintyny. Aitous on aina kiitettävä ominaasuus ihimises.

tupakissi kirjoitti...

Äläkääs ny naiset, siton tääkäässy mötiäänen leukhan, kyllä se siitä taas leppyy. Täälon kiva käyrä kattomas ku äijänkäppyrä krätisöö ;)

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Moon heleposti viätävis vai? Kyllon tupakissi oikias, mötiäänen, tai ainaki neliä mötiäästä on tääkänny mua leukahan ja hiuskuantalohon. Mullon muuten viälä karvoja pääski.
Oliskohan pitäny ruveta järsimähän jotaki zyrtekkiä tai jotaki muuta. Minen koskaa kyllä pruukaa imeskellä minkäällaasia tohtoroontiainehia mihinkää vikahan eli vaivahan. Nautintoainehet on eriksensä ittensä hyväälyhyn.

vilukissi kirjoitti...

Älähän ny! Mötiääspistoki paranoo ja miäliki, ku saa hyvää ruakaa!

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Vilukissi: rupiaasko ny sitte korventamahan klimppisoppaa eli hernessoppaa. En oo muistanu hernehiä tällätä likohon, notton se klimppisoppa sitte tämän päivän kurmee ruakaa. Toivottavasti rakkahani on muistanu ostaa nisujauhoja. Minen mistää soijjajauhoosta rupia rakastani ruakkimahan.