lauantai 16. tammikuuta 2010

Rauskanako?

Mun eilinen itte aiheutettu onnettomuus oli itte asias vahinko. Miälenosootuksellisesti kannoon sontaluukkuamma pihan kautta autotallihin. Oli pikkuusen lipoosta väylälläni ja mä ensin ja sitte se televisio teki laupeuren siinä jäällä. Mä oon ehejä, mutta se televisio ei oo enää. Olis varmahan pitäny heittää ainaki yks ajatus operaatiota kohtahan ennen sen toteuttamista.

Mun siivousvimmani oli perustehellinen. Nöyhtäsin kaikki rakinkarvat johonku tuuttihin ja siirtelin kaikki häirittevät kolehet tiältäni. Mua on raistellu kauan turhanpäivääset vekottimet tuvasnamma. En oo mihinkää uskohon tullu, mutta inhottavin otus mun kämpäsnäni on aina ollu televisio.

Jos olisin yksineläjä, sontaluukkuki vois joskus napsahtaakki auki. Mutta ku soon aina auki, mun sialuni rupiaa hytäjämähän inhua. Televisiolla tapetahan vahavaki ihimissuhuret ja miksei löyhäki.

Jos kaharella kusipäällä on teoreettisestikki vain pari kolome tuntia päiväs aikaa olla yhyres hereellä ja koko sen aijjan täyttää television ihanat soundit, kyllä rupiaa jotaki osapualta nyppimähän. Saatta olla, nottoon teheny täs elämäni vaihehes viimmeesen tekoni.

Lähti hollantihi. Sanoo ostavansa television. Sanoon, nottei me tarvita sellaasta ainakaa kymmenehen vuatehen. Saa nähärä.

7 kommenttia:

Hanneles bokparadis kirjoitti...

varovasti tartee liikkuu liukkaalla

Nyt on keksittävä muuta puuhaa ilman telkkuu.
(Mekin eletään ilman telkkua.)

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Hannele: sun sanas on enämpi ku tuhat kuvaa. Jag tackar och pokkar.

räpättäjä kirjoitti...

Minä inhoan telkkaria. Se jumittaa istumaan paikoilleen, niin että polvet ja selkä jäykkänä pääsee ohjelmien loputtua nippa nappa tuolista ylös - jos pääsee...

Äijänkäppyrä kirjoitti...

En ole ollenkaan tutustun räpättäjään. Hengen heimololainen ehkä olet?

räpättäjä kirjoitti...

Juu, suku on etelä-pohjanmaalta, itse hiukan pohjoisemmaksi karannut. Ainakin veri vetää siis... Mitä muuta haluat tietää???

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Räpättäjä; en ole niin älli,että pystyisin kysymään enemmän. Minun osoitteeni on kai jossain söhläyksissäni. Sano tai kerro.

räpättäjä kirjoitti...

Pääset hiukan jäljille minusta kun kurkkaat blogiini....