sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Nimi on

Mun rakkahan akan nimi on Pinja, Mänty, Orvokki, Kielo, Kuusi, Haapa, Lehdokki, Porkkana, Ruusu, Marja, Vuokko. Ei oo mikään näistä. Mutta kasvitiäteellisehen maailimahan kuuluu nimensä.

Mun nimi on vain nimi, mutta joillaki nimi kalskahtaa hianolta. Helmi-Maarit, Kristiina Elisabeth. Pentti, Jussi tai Jaska. Mitä tuloo miälehen muuta ku joku pohojalaanen tunkiontausta, johona tuan nimiset otteloo jonku lehemän paskan kans, vaikkolis kulumahousut orottamas lavittan karmilla.

Joskus pohojammaalla käytihin lyhkäänen toimittelu. Jaakkoo, tua puukkoo, täälon Iikkoo. Mitäs tuas seleväs asias. Saattoo olla, nottoli jotaki päätinkihin toimittelemattomia terveesiä herrojen kesken.

Meinasin tällätä kuvan akkaani kuvaavasta luannon oikusta. Olokohon ny, ku on niin huanot keenit tiatokoneshommihin. Vilukissi tiatoosena on pois suliettu, mutta muut arvakkohon tai ottakohon selekua.

Rakkini arpoo. Salaasuus ei oo sekää, notta tämän kylän suklaata lähtöö viralliselle voittajalle. Ardelista. Kysykää vilukisiltä, onko maistunu.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää isänpäivää

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Kiitos anonyymille. Isä olen.

Mansikki kirjoitti...

Nimistä tuli miälehen estiksi Kukka eli floora, Hillakin sopiis tai vaikka Iiris Lilja, jos passaa näin usiee arvata kerralla. Rakkahalla lapsella on monta nimiä, sanotahan :))

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän mun osoottehes on, notten sä pääse käymähän? Mutta sen voin sanua, notta hyviä on suklaat, enemmän ku hyviä!!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon tiedän, en ole nuija.
Vaan arvata voin, mikä on sun muija.
Helmikuus nimipäivä ja se on Tuija.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Anonyymillen. Pahoottelen, nottoon pikkuusen hirassoutuunen ollu. Tällää osottehes niin saat lupaamani.
penttihs@gmail.com