keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Joo o

Ny on kaikellaases manaamises kiintiö ihan täysinäänen. Eileen tuli melekee täyrellinen kirkastuminen.

Nämä järkälehen kaasupolttimet on periaattehes justihi samallaasia ku kotomaaset öliyvehkehet. Vuakrasopimuksen jäläkehen, meirän olis pitäny huusoottaa nämä värkit joka herran vuasi. Ei olla lahajootettu nöyhtääjillen euron piäntä siivuakaan.

Hatuttaa kattella näitä ammattimiähiä. Enimmäksensä ne nuakkuu johonaki isookoppisen kuarmapiilin mökis kaffitunnilla. Minkä vi...tun väliä niille on jokku hommat. "Tyätunnit" ja tämaalla olo ov vaa euroja mun ja akan lompsahan, hoh hoijjaa.

Meillei eileen lämmenny patterit, mutta kuumaa vettä tuli kraanasta. Näin oli jo ollu pari viikkua. Akka vähä rupes mankumahan, notton vilipoosta tuvas. Sanoon sille, notta viälä vilipoosempaa meillon, ku joku kantakiria huuhari tuloo tänne vaihtelemahan erilaasia osia muka ammattimiähenä.

Ev viitti toimitella kaikkia, mitä kellaris eilee tapahtuu. Kukaa muu ku mä, ei eres ymmärtääsi. Ny kumminki kaikki toimii, mutta veret (vedet) on poikki ku yks komponetti on märstinä. Ku päästetähän vilipoosta eli halia vettä, jonku pitää mennä tälläämähän päähana auki. Jos son koko aijjan auki, kellari tuluvii.

Orotan ny määrärahaa piänen osan ostamisehen. Tälläänen asuminen muuten on paliao hianompaa ku nuas kuvitelluus seikkaaluohojelmis. Täs ohojelmas oikiasti pitää seleviintyä muutoonki ku vai pistehien takia. Mullei eres oo mitää pisteskoppaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Son useen niinki, notta on koppa, pistekoppa, mutta siinei oo pohojaa! No, kylymää tääläki on, sormet kohmees ja ainot jaloos. Ku mentihin ostamahan lämmitysvesi sellaasesta kaukolämpöyhtiöstä, niin johan alakas kelapaamahan ainot kinttuuhin ja pitkähihaasta päälle, ennen aivan hävetti, ku mittari näytti 25 astetta. Ny ei näytä. Eikä hävetä. Tee-se-itte ... se voi olla joskus tyyristäki hommaa (?).