perjantai 6. marraskuuta 2009

Flenssua tuntuu olovan

Suames on ny kiva nakki vouhottaa villisikaflenssusta. Vouhkas jää jalakoohin hianosti tärkiimmäkki asiat. Maan kusinen tilanneskaa ei ny oo mitää, eikä poliitikkojen lahajusasiat. Tällääsehen päätinkihin tulin lehtiä netistä vaharatesnani.

Kunnillei oo hynää hoitaa vanahuksien paskatrasuja. Siälä housuus mojuvat tuatokset muuttuu ilimastokaasuuksi, vaikkei se ny justihin ookkaa tärkiää vouhottamista. Tutkimusten jäläkehen lehemänpaska on sitävastoon kauhia ilimastua saastuttava turha lähä. Ku oppiisivat olemahan paskantemati Mansikit.

Sikalenssulla ny saarahan hianosti putsattua köyhiä pöytiä. Ei kuallu sänkyhyn sirottu vanhus ruaanpuuttesehen eikä hoitamattomuutehen. Sikalenssu söi ja piaraasi lähtiesnänsä. Kunta pääsi keppihevoosella päläkähästä ja ihan turhista kuluusta.

Nykyynen tiaronkuluku on oikee luistavaa ja ennenkaikkia tarkootushakuusta. Niin piänen asian tähären, ku iltapäivälehtien myynnin ja televisiokanavien muka uutiskilipaalun takia, tapellahan terveyskeskuksis sikaflenssupiikiistä. Täälä maas munattihin luannollisesti inhimillisesti 170 tuhatta rokotesta, mutta mitä tuasta. Teherähän uusia.

Silloon ku mulloli justihin korvantaustan kuivamahan päin, Suames oli joku kaukia aasialaanen. Siihen knääkähti palio muutenki kipeetä, muttei taurista silloon hönhönetty näin älyttömästi ku tästä uuresta meksikolaasesta. Näitä tautia tuloo ja menöö, mutta tosi taitaa olla, notta pasillit ja viirukset tuloo aina vaan vihaasemmiksi. Nosaa väistellä melekee kaikkia ihimisen niitä vastahan nostamia pyssyjä. Non oppinu panemahan kovan kovaa vastahan.

Ei kommentteja: