sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Puukkua

Ei täs ny kerkiä kauaa urvahtaa, ku taas saa lukia lakeuksilta aitoja uutisia, ku on puukoolla puhkoottu aamuyästä toista johohonaki soittoruakalan oven eres. Tutkinnalisista syistä poliisi ei sano, käänneltihinkö sitä järvenpääläästä haavas. Hengitys vissihin pirätti taas.

Ei oo miälenkiintoosta lukia, notta kuinka monen astehen huuruus oli autoolija, joka hurahutti toisen seinästä sisällen, eli vintilen. Vapaus on olla ja elää.

Mä en oikiasti tiärä, notta minkälaasta asiaa tuallaaset uutisoonnit elättelöö. Leheristö oli ainaki kuuskytluvulla kolomas valtion mahti. Mä en muista, mikkä oli ne etupualohooset.

Mitä järkiä on präntätä leherellen, notta johonaki Lakaluamalla on kylän poikamiäs lähteny haisuus ajamahan larallansa. Joo kyllä, mutta ei. En puallusta koskenorvalla startattua yht ää. Oon vai ny pikkuusen postia pappi Jaakopille elokuvan tähären kans. Meria on menny jo aikoja sitte sen oman tarkootuksensa sivuutte.

Meirän äitee klaappaa pikkuusen Hagman merkkisellä perunanparkkoo veittellä kynsiänsä Ampulanssi on tilattu mutta ei oo tullu apua, ku puhelinliniat on ylättävästä kuarmituksesta menny kiinni. Perunankuarinta kuulemma jatkuu ja tämä kanava seuraa äksidenttiä ihan kohoraltansa.

Putosko se veitti kärestänsä, vai pitääkö firmasta tilata takuusehen uus knäivi?

3 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Moon samaa mieltä, minkä kumman kans, pitää jokaanen asia kirioottaa lehtehen! Son niin taivahan tosi se. Minen luje niitä, enkä luje oikiastansa ku silimäälen otsikon, niin tiätää ohittaa. Ja sitten niis jutuus voi viälä lukia, notta uhri tai uhrintekijä oli vuanna viis vaikka joku olymppiavoittaja. Mitä sitten? Jo mä kaarun huamenna fillarilla, niin haluan notta leheres lukoo, notta täti-ihiminen kaatu monarkillansa, täti oli vuanna viis kunnanvaltuutettu ja koulualutakunnan jäsen. Olishan siinäki jo syytä kaatumisehen (?). Tehostaako tuallaanen juttua?

Hannelen paratiisi kirjoitti...

mä jätän puukon kotiin, jos meen ruakalaan.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

vilkissi: oon ittekki joskus ollu tupinas, kun en oo tahtonu saara uutista leherellen. Silloon ku niitä sinne tälläsin. Ny maakuntaleheris ei oo ku puukoonreikiä ja huuruja ja isoommis ihan samat nettijutut kaikis.
Hannele: Mä en mee ruakalaan ollenkaan. Leikkaan kotona sillä puukoolla lihat ja kaalit.