perjantai 3. heinäkuuta 2009

Yasmine

Minulle hieno, mielestäni elämän myskyistä tietämätön laulaja, TV-kasvo Yasmine otti hengen itseltään. Etsin aina kanavaa, missä Yasmine olisi ollut. Nyt en voi.

Yasmin heitti hyvää elokuvien esittelyohjelmaa. Ihailtavan rauhoittavan esiintymistyylin perusteella hän oli yksi jämäköityneimpiä itsensä kanssa selviytyjiä. Mielestäni. Yasmine oli tämän maan ihailtu ihminen, jonkalainen jokainen haluasi olla. Euroviisuehdokaskin.

Varmaan suru on suuri hänen naispuolisen elämänkumppaninsa ja tyttärensä yhteisessä kodissa. Yasmine oli minun ihanteeni. Kiistatta.

5 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Niin vähän me loppujen lopuksi päältä katsoen voimme toisistamme tietää..

Äijänkäppyrä kirjoitti...

En itse koskaan voinut uskoa ihanteeni toisen puoloiseen elämään. Hän oli kuin perheenjäsen tässä kotona. Ihastuttava, luonnollinen ja kaikin puolin mallikelpoinen yksilö ratkaisi asiansa omalla tavallansa. En tiedä pidetäänkö Rode Loper -ohjelman kohdalla hiljaista hetkeä. Luulen nauhoituksia riittävän hetkeksi aikaa.

irene kirjoitti...

Otan osaa suruusi ja toivon rauhaa ihanteesi sielulle.

vilukissi kirjoitti...

Mykistyin minäkin, kun luin tämän krjoituksesi. Itse en paljoakaan tiennyt Yasminen elämästä ja olemassaolostaan, mutta ymmärrän tunteesi. Tämmösissä tapauksissa suru on suuri, jos on aina muutenkin kuoleman tullessa, mutta itsekin omakohtaisen kokemuksen omaavana voinen sanoa, että itsemurha ei unohdu koskaan. Se ottaa aina kipeää ja eri tavalla kuin ns.normaali kuolema. Ellen itse olisi tätä kokenut, niin en uskoisi omia sanojani.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Tuskin kukaan Suomessa asuva voi ymmärtää, kuinka hieno ihminen Yasmine oli sontaluukussa täällä. Itken vielä monet rääyt valintansa vuoksi. Opettelen nyt katsomaan teoreettista ja ihmistä elossa työntävää sontalukuohjelmaa. Voin kyllä mennä hirnumahanki.