torstai 2. lokakuuta 2014

Siis mitä?

On tavattoman hianovaraista valtiovallan teineiltä lisätä puolustusmäärärahoja. Sikäli on erikoista, että kusi pitää lämpöösenä kinttuja ennekuin tuloo kylymiä väristyksiä. Lintukodot Suami ja Ruatti on poistanu melkein kaikki näkyvään turvallisuuteen liittyvät organisaatiot.

Toivottavasti Ruotsin armeijan sotureilla on vieläkin hiusverkko, ettei karvat mene sohlon lukkoon. Karvatukku voisi olla este ampuaattaa Putiinin harioituslennoilla ollutta atoomipommikonetta. Uskon, notta Suamen rannikollakin urheat soturit viisas Putiinin leijoihin laurasta sahatuulla pyssyn näköösillä leluulla ja huuti taivahallen notta laukaus, laukaus, laukaus.....

Mikä on kansalaisen turvallisuuden ennuste? Ulkovaltoja vastaan luullaan puolustusvoimillamme olevan jotain jakoa, kun Putiini tulee päätöksentekopaikkallemme niin päättäessään muutamassa minuutissa. Koko itärajan toinen puoli on niin valmistautut Putiinin nyt komentoon, että Suomea ei enää katkaistakkaan Oulun kohdalta, kuten muuan Stalin aprikoi. Koko Suomi on helppo nakki.

Tieteellisesti on todettu suomalaisten olevan tavattoman lainkuuliaista sakkia. Tavattoman suurta turvaa kansalaisille lisää nilkkaan ammutun poliisin hysteerisiä tieiskuja. Älyttömän matelevaksi määrätyt kulkinenopeudet ovat kuin suora rahastus valtiolle. Kukin voi ajella pitkin Parkanon tietä eikä yhtäkään autoa tule vastaan saatikka kulkisi samaan suuntaan. Liikenteen vaarantaminen sanoo kyttä, joka oli huippuvarusteineen mutkan takana.

Lähtisin heti, jos saisin jostakin matkarahat. Johonkin pois.1 kommentti:

marumummeli kirjoitti...

Joo, onhan se vähä semmosella mallilla tuo maailman meno, että eipä oikeen tiijä mennä sanomaan mitä siitä seuraa. Mikähän paikka se johonki maahtas olla? Sulla mittään ajatusta tai mielikuvvaa mihinkä päin menisit?