sunnuntai 16. elokuuta 2009

Kyllä se tästä, juan ensin kaffini

Meirän kaara kulietetahan taas kerran aamusella ehejäämölle. Jos onni on suatuusa, se viärähän ajamalla. Konespellin alta tuloo taas niin kova vinkuna, notta kulekeella olovat ihimiset viisoovat noukkapelliä kohoren jopa keskisormillansa. Toivottavasti saarahan sairahana syntyny hiano ilimestys hoitohon, enneku jokku ympäristöviranomaaset ottaa avaamet taltehensa.

Vaimo oli kattelluu multa salaa yhyren ranskalaassukuusen romanialaasen pirssin siälunelämää. Mahtuu rakkiemma pöntööt peräkoslahan ja siinon pualet vähemmän hilavitkuttimia ku nyykyysis muis autoos. Sitä vissihin pystyy reiraamahan tälläänen maatiaaspöllööki. Varsinkin sitä kaikellaasta tiatokenturmiollisuutta tuas tuttavuures on karsastettu. Värkkiä myyrähän Suameski juoskus syksymmällä.

Meirän väki on täyrellisesti tympääntyny nykyysehen koslahan. Ei varmahan oo kenenkään kulukemiskaluus nykyaikoona sellaasta kipiänlistaa ku tällä ihanalla nahkapenkiisellä automaattisesti ilimastoorulla surkialla värkiillä. Ei penkit oo viälä puhki, eikä oo lakannu tuulemasta sopivaa viima noukkahan, mutta kaikki muut maharolliset tulumungit on kaharen vuaren vanhas miäliharmis ollu.

Täs maas saa monta tonnuusta lahtirahaa, jos vaihtaa yli yhyreksän vuaren ikääsen uutehen. Luulen, notta ei orotella enää seittemää vuatta. Kyllolis arvokas toimenpires, jos joku kunniallien konsti tua riistäjän hävittämisehen olis. Kyllä täs tuumaa kaikellaasta. Vois vaikka unohtaa kässärin nykääsemisen, ku riamujen tuajan noukka on sopivasti myätämaas ja eres on syvä vesi tai kuivan maan purotes.

Kyllä tusta joku pöössöö voi jotakin tariotakki. Onneksi kulukeella on merkkiuskollisiaki, jokkei pikkunuliuusta perusta.

7 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Täälä sais 500e vanhasta! Solis varmahan viälä monelle kossille hyvä peltoauto, ainaki ääntä lähtis, ei tarttisi itte huutaa niin lujaa. Moon tullu siihen tuloksehen, notta melekeen kaikki autot, uurekki, on maanantaki mallia tai sitte niille o sanottu, notta kuliet vaan jonkun aikaa ja sitten susta tuloo vinkuperä.

Millan kirjoitti...

Hiukan on turhauttavaa tuallaanen jatkuva värkkääminen kulukupelin kans. Toivottavasti se seuraava on syntyny onnellisten tähtien alla. Mua vaan hiukka hirvittää tua yhyristelmä Ranska+Romania, ku moon kerran kaikki inhimilliset konstit kokeeltuani melekeen jo tilannu manaajan häätämään yhyrestä Romanias kootusta Renusta riivajat pihalle. Se ku syttyy kaks kertaa vauhris palahamanki, vaikkei minkää järjen mukaan olis pitäny...

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on ny pari vuotta ollu tua irän ihime, raassia, ja on kyllä hyvä kaupunkiajoos. Kyyttihi sopii seittemä ja viälä tavaraaki jonkuverra. Suasittelen lämpöösesti!

Mansikki kirjoitti...

Ranskalaasia ei saa ostaa ku grilliltä, sanoo joku koiranleuka.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Niin, oon kaffini trönänny ja viäny koslan hoitohon. Ei keriinny mennä ku ilimastoonti ja joku vikavalo palaa jatkuvasti hoitotilauksen jäläkeke. Vuasi sitte tua vikavalo lisäs syäntiä... Hoh, hoh. Voi ku löytääs jonku ikivanahan toimivan värkin. Täs ja naapurimaas kuitenki kaikki yli yhyreksänvuatiahat paalatahan... notta turha eres ajatella.

tupakissi kirjoitti...

No onko se ny sitte ekolokista, paalata tuarehia, justihi sishänajettuja autoja? ohan ne tiätenkin ekolokisempia, ne uuret, mutta mutta...
Ei sunkaan teirän naapurimaat ny yhtehe jää, kauppaa se koslas toishen! ;)

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Kiitos tupakissi kannustuksesta. Erellinen samanmerkkinen koslamma meni Italiahan. Takaklasis oli oli myirä ilimootus. Joku herrasmiäs vaan kerran tuli kopistuksille hynät repus. Eiku kättä päälle. On tämän surkian koslan maharolliset ostajat jo monta kertaa tällänny ostohalukkuurestansa laoppoja tuuliklasin pesimen ala.
Kyllä tuasta rakkahasta varmahan päästähän irti rääkymäti.