lauantai 22. elokuuta 2009

Koiraksi?

Toinen koukkuvarpahistamma ei meinaa päästä arien päälle. Se huinaaloo jotaki lähtemistä koko aijjan johonku. Pistää unta pallohon silloon ku ei trenkää kissiä tai siiliä hyppööttää. Vanhempi höveli nuasta tassuusista on jo vissihin kaikkehen tottunu. Hoh hoijaa ja jalaat ja kulukuset ylähäppäi ja pystyhyn. Mikää ei hetkahuta miältänsä.

Käytihin herrakoiran syntymäkotona moikkaamas tuas naapurimaas. Mitäs meirän flegmaatti. Ojenteloo kulietuskopisnansa jalakojansa, eikä meinaa sukulaasiansa pikkuräksyjä eres havaata. On vissihin herralla kunniootus kakarooren alakavan elämän ensimmääsille taipalehille ja taitaa pikkuhampahien terävä näykkiminen pikkuusen kyllästyttää. En tiärä, kun en oo keriinny seleventää.

Jos män ny justihin saisin valakata, alakaasin koiraksi. Mialuhisti venäjän vinttariksi tai salukiksi, jotta kerkiääs karkuhun, jos joku älykääpiö yrittääs nuhurata terveyttäni tai turkkiani. Mullolis varmahan oma kopuunen johonaki rästäsvuaros ja mä siältä sitte vartioottisin koko maailmaa. Posteljooni mua ottaas erityysesti päähän ja haukkuusin sen mennen tullen.

Ny viälä ihimisenä tiärän, nottei postiljoonin haukkuminen oo turhaa. Kaikellaasta moskaa seki viittii meille raahata. Sitte kyllä sanoosin naapurin lintupapalle, jotta ottaa pikkuusen päähän ku sei siivua niiren lennokkiensa paskoja. Niitä tuloo joskus päähänki ja tuvan klasiihin melekee joka päivä.

Ja mikä mialuusinta, mä itte toisin ruakani jostaki nappulapussista ja sekoottasin siihen pikkuusen jotaki hyvää ja sitte silittääsin omaa päätäni. Ja sanoosin, istu ny. Sitte antaasin kirsuni mennä sinne herkkukuppihin. Ja pian krapsuttaasin takajalaallani omaa korvantaustaani. Voisin siinä sitten koppini erustalla huakaasta. Ah, eikö elämä olekin ihanaa.

4 kommenttia:

TIPILIININ SIRKUTUKSET kirjoitti...

Miun karvaanen on kans kauhii nuihe elukoihe perrää ja vaik siili kuis piikkisillää kirsuu nokkaa ni uuvestaa vaa ihmeettelemää mikäs kumma otus se on.

Puput pitääs ottaa kii ja samoiten lintuuset. NY KO ON TUASSIISA KOIPINEN PAKETISA JA 4 VIIKON RAJJOOTUS LIIKKUMISES NII ON PITELEMISES ONKELMII. (hitsi tul isol)

Ko oppiski nii rentoks ko koiruus tai kisut nii se jo ois elämätä.

Pirre

Kirlah kirjoitti...

Minen koira viittisi olla, pitääs aina olla kuseksimas ihimisten kintuulle!

Kissa mä voisin olla. Sais keherätä, jos tulis vaikka valamista lankaaki.

Anonyymi kirjoitti...

Vai koiraksi tupiaasit! Ensin luulin, notta kiriootat teistä ittestänne...heheheheh, vasta kolmas lause herätti. Mä haluaasin olla afgaani, afganin vinttikoira, silläki o polokkatukka. MUtta pelekään pahoon, notta ny jokus sanoo, miksen olisi näkööseni koira; bullrokki tai mopsi. Huakaus.

Arjaanneli kirjoitti...

Mä kans haluun koiraksi!
Mulla on jo hyvä alku, kun nahka on ku Shar peillä!
Miten oot aatellu hoitaa tuan ruikkimispuolen?
Se on kovaa hommaa pakkasella...