perjantai 1. heinäkuuta 2011

Mitä tästä oikee tuloo?

Olen kaksi kertaa tänä aamuna saanut viestin valmiiksi yhdelle ihmiselle ja on sitten molemmilla kerroilla hukkaan mennyt. Nakkikynsi, läskikäpälä, moukka...

Myönnän, että minulla on matkalaukussa kaksitehoiset kakkulat. Joo, otan ne sieltä ja asetan nenälleni, ja kas vain, ilman Koskenkorvaakin maa alkaa heittää alta ne päässäni. Antaa olla siellä laukussa. Kerran ne klasit jo uusittiinkin (ennen alkuperäisten käyttöönottoa), mutta tulos näkymässä oli yhtä surkea kuin aikaisemminkin. En millään tajua, että minun pitäisi tihrustaa joidenkin läpinäkymättömien vääristelevien muovinpalojen kautta...

Saan melkein tuhannet lukuklasit niiren kakstehojen hinnalla. 69 senttiä maksaa mulle passelit lukuokulaarit. Haen niitä kilon ennen Suami -keikkaa.

Vaikkon mulla niitä kakkuloita joka paikassa, ei ole koskaa silloin päässä kun pitäisi olla. Ja sitten kun löydän kakkulat, ne ei olekaan enää kakkulat. Vähintäinkin toinen sanka on pudonnut johonkin ja kakkulat on enää kakkula ja ne eivät pysy enää nenälläni.

Ny mä näen, jotta on yhdet vielä aukaisemattomassa muovipaketissa. Joopa joo, lähden nyt sitten sitä pakettia puolisokeana aukaisemaan, hajoaa melko varmasti sen paketin lisäksi sisältö, eli mun uudet klasini.

Ihimettelin ja kysyynki eilen toissapäivänä Armenialaiselta mua vanahemmalta tukan klumppaajaltani, jotta missä sun rillis on. Sanoo jottei tartte ollenkaa sellaisia koristuksia.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Osikohan meirän molempien pitäny syörä kakarana enempi mustikoota vai mitä ne armenialaaset oikeen syö, ku niillon nii harvoolla klasia pääsnään? Eikä ne ny kaikki voi sokioota olla. Minen tuntisi ittiniäkään, jollei olisi lasia nokalla.

Tosta pairanknapista...oikias oot...mihkä kummahan ne silimänsä laittaa, ku eres keikkuloottoo ulospyrkiviä palluraasia. Ei oo pitkäkään ku itteki jouruun kattomahan kattohon ku en uskaltanu seurata pääsöököö pallot vapautehen...jotaki rajaa siinäki pitääs olla kuinka niitä esitellähän. Kaikis amerikkalaasis elokuvis ne menöö töihinki seellaasina...höh

Arjaanneli kirjoitti...

Jotenki tää lohduttaa, et muillakin on kakkula-klasi-ongelma!
Mul tarttis olla oikein töhtörin määräämät, ku toinen kattoo joskus itään ja toinen länteen, mut ku en oo saannu aikaseks nii turvauduin Tiimariin!
Kolmannet jo menossa ku tuppaavat hajoomaan.Nyt on sellanen versio, et toinen talla puuttuu... ja nenänpieles on sitte hiertymä..
Kumma ettei iso ihminen saa aikasek lähtä lääkäriin!!!