perjantai 14. elokuuta 2009

Kodinvahti

Neljä vuotta sitten saimme kotiimme ihastuttavan ilmestyksen Titi-Uun. Hän (se) on kadulta löydetty ihastuttava koiraveijari. Tytön alkutarinasta ei tiedä kukaan mitään. Ilmeisesti Titiä ei olla kännsissä mäntätty, kun omaksuu hienosti ihmisen kodin paikakseen. Alkuvuosina neiti oli hyvin aprikoiva ympäröivään maailmanmenoon. Nyt hän (se) on ottanut kodin vartioinnin tehtäväkseen.
Minua ärsyttää rakkien louskuttaminen. Titi-Uu sanoo vain sanasensa ja se tarkoittaa, sitä että minä vastaan tämän talon mahdollisista häiriöistä. On lakannut ärsyttämästä.

En ymärrä koiran elämää, mutta minusta Titi -Uu viestittää koiran kiitollisuutta saatuaan kodin. Titi-Uu palkitsee ihmisen olemalla hänelle turvallisuus mörköjen varalle.

4 kommenttia:

isopeikko kirjoitti...

Koerat ovat kyllä mukavia ja tuiki tarpeellisia ihan oman miälenrauhan kannalta. Olenkin aina ihmetelly mistä naapurit läytävät niitä louskuttavia rakkeja eivätkä ota kunnon koeria sijaan.

Anonyymi kirjoitti...

Meil kans vällee tiällä kauhii yöhaakunta ko alakerran suskoiruuvet alkaavatten haakkuva. Siihe sit mein karvaane sannoo omasa ja siin si männeeki koko yö hyssytellessä ommoosa.

Mut mie jo kauhuuvella uotan ko mein koira on melekee 12 jot kuis kauva mie suan hänt komentoo.

Terkkuja Titille ja perheelleen

Pirre

tupakissi kirjoitti...

Nonih, taas se iski. Koirakuumes. Pitää vissihi ottaa aspiriinia... Joilleki tuloo vauvakuumes ku ne välämää vauvanverhoja kaupas, mä hypistelen koiranruakapussia ja koreeta pantoja ja kippoja ja saan koirakuumeen!
In memorian kaikki mun elämäni ihanat koirat!

Arjaanneli kirjoitti...

Nyt sitte luulette, että oon ihan kaikkea vailla, ku edellises haaveilin autosta, ja nyt täskohtaa sitte koirasta.
Mutta koiraikävä on niiin suuri, että se vaikuttaa jo asuinpaikankin valintaan.
Tääl voisin koiran ottaa, toisaalla en.
Toisaalla ois oma rauha ja piänempi vuokra, tääl ei rauhaa,mut mahdollisuus koiraan....
Minttu-vainaan karvoja vielkin imuroin soffan uumenista...
Tuo Titi-Uu on aivan loistava nimi!
Iloinen Titi ja loppuun monta surullista uu:ta, niinko Nuuskamuikkunen sanoi....